- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
rooland #49213 üzenetére
Igen, az Inteles SATA3-as portoknak bőven elég a Windows-os driver is, sőt. Ezért nem természetes, hogy feltetted a chipset drivert, nem is értettem, hogy miért mikor kifejezetten írtam is, hogy "nem kell telepíteni semmit, jó a W7 alap AHCI drivere". Szerencsére az Inteles portot nem zavarja ASMedia-s SATA3 driver, de a chipset driver lehet probléma. Lássuk majd a teszteket....
-
Bodor
veterán
válasz
rooland #49204 üzenetére
Hát pont nem az Asmedia vezérlős SATA3-ra kell tenni az SSD-t, hanem az Intelesre, és nem kell telepíteni semmit, jó a W7 alap AHCI drivere. Ezt olvasd el szerintem, és ha átdugtad az Inteles SATA3-as portra az SSD-t, akkor ezzel készült képet dobj ide, illetve egy új mérést is CDM-el, ahogy a (#49192)-esben is látható.
(#49205) Spiler125: magától eltűnik illetve kisebb lesz nem kell takarítani.
(#49201)-ben kérdeztem, hogy a lapozófájl le van-e tiltva, ha akkor megnézed ahogy kértem, akkor spóroltál volna magunknak pár kört...
Aktív témák
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest