Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
2GB ram mellett fut a bat! az IE7 a speedfan és az msn. kb. 300MB összesen a feladatkezelőben.
Erre megjelenik egy kis sárga felkiáltójel a jobb alsó sarokban.
Eseménynaplóban megnézem, mi ez:"Alkalmazás által generált üzenet: Windows - A virtuális memória minimuma túl kicsi : Kevés a virtuális memória a rendszerben. A Windows megnöveli a virtuális memória lapozófájljának méretét. A folyamat végrehajtása során egyes alkalmazás memóriaigénylését a rendszer elutasíthatja. További információt a súgóban talál."
NTDLL.DLL reklamált emiatt. Ez sp2-es. Lehet az sp3 már nem reklamál?
Ja, még csak letiltva sem volt, mert 64-512-re állítottam a swapot.
ezekszerint kicsi az alap 64MB. -
G.I.JOE
senior tag
Én azért beállítottam 500 mega swapfilet.
Amúgy eddig negyon bejön mint rendszervinyó, majdnem ott tartok startup programok teintetében, mint a raptorral és nem nagyon érzi, hogy most több minden kell induljon windows induláskor. Firefox is már 6-7mp volt a raptorral, itt meg simán feldobja a képernyőre ugyanannyi pluginnel! Hát ez az elérési idő, ez csodákra képes!!
Hódoljunk a nagy SSD istennek!

Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest