- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Oké. Stílusban a Gigabyte vonalat erősíti (nagyon meglepő:) ), tele van overclock lehetőséggel, amit stabilan végre is hajt:) Annyi o/c lehetősége van, mint az NF7-nek, de valahogy jobban kidolgozott alaplap érzetét kelti. Komolyan, abszolút semmi stabilitási afférom nem volt még vele. Beindítottam, felhúztam, ment. Anandtech-en tesztelték, kihozták nagyon jó tuninglapnak, és ez így is van. Linket most nem tudok adni, bocs, mert nincs időm. Google-ban a ''KX18D Pro test'' string is ad néhány linket, ahol olvasgathatsz teszteket.
-
Niquis
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Jól előástad ezt a régi, elfeledett topicot:)
De az a cikk, amit belinkeltél engem nem győzött volna meg, hogy vegyem meg az xfx alaplapot...nagyon egyoldalú és rövid is. Állítólag fsb-t is szűk határok között lehet csak állítani az xfx-en, szorzót meg nem. (forrás: divot). Nem bántam meg hogy anno inkább az Albatront választottam(az itteni tippek alapján:) ).
Aktív témák
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Metal topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest