Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Garmin topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Crimson Desert
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Kompakt vízhűtés
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik nap még írtam vele, másnap már meg sem jelent a sajátgépben. Ha beteszek egy lemezt, akkor kattog, de aztán semmi, ha írni akarok, azt mondja nincs célmeghajtó (E:/)A hibaelhárítós műveleteken már túl vagyok, töröltem és próbáltam újratelepíteni, de nem engedte, azt írta, h a windows nem tudja elindítani, mert a rendszerleíró adatbázisban nem teljes, vagy valami ilyesmi. Fogalmam sincs mit kellene csinálnom,
hogy ez gyáltalán op. rendszer függő (xp-m van) vagy gép függő (acer aspire 5715Z notebook) , az acer oldalán is próbálkoztam, de nem találtam drivert. Azt kellene elvileg frisssíteni?Bocs, ha hülyeségeket kérdezek. Szájbarágós segítség kellene, mert nem nagyon értek ehhez, viszont nagyon kéne már dvd-t írnom. Előre is köszönöm.