- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
unicumnext #2441 üzenetére
Monese UK BIN.
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
Eurós utalást várok. Arra gondoltam, hogy Vividre kérem. Utána a lila kártyával levásárolom forintban. Hogy váltja a Vivid forintra az Eurót nem tudjátok? Van még Vise és Revolut is csak ugye a Vivid ami rendes bank, talán itt nagyobb biztonságban van az összeg. -
whbear
senior tag
válasz
zerodot #1871 üzenetére
Holnap kipróbálom több helyen és beszámolok az eredményről. Végső esetben a saját terminálomon is meg tudnám próbálni de annak semmi értelme nem lenne. A metal card számomra nem előny, érzékenyebb, vastagabb és nehezebb. Én még régi vágású fazon vagyok, szeretem a kártyát elővenni mert a telefon a táskában biztonságos helyen van. Nem hordom zsebben, vigyázok rá mert nem egy kínai csoda pár tízezerért.
-
whbear
senior tag
válasz
anadroid #1869 üzenetére
Igen, aktiváltam. Az csak nem baj hogy az online fizetés és a kp felvét le van tiltva.. Azt írta az app, hogy utolsó lépésként csináljak egy chip/pin tranzakciót. Ha ez így működik inkább használom a Bunq-ot tovább. Az működik mindenhol, még a világ végén is szó szerint... Teszek vele még egy próbát holnap Tedco/Auchan vonalon.
-
whbear
senior tag
Sparban kártya olvasási hiba. Vivid.
-
whbear
senior tag
Köszönöm a válaszokat Uraim. Így jár aki hirtelen felindulásból regisztrál..
-
whbear
senior tag
Sikerült a Vivid regisztráció magyar címmel. Lassan ment. Egy nap mire be tudtam lépni. Utána mindenre "something went wrong" jött bármire nyomtam. Majd fél nap mire magához tért. Lehet reflinkkel kellett volna regelni.
A kérdésem : Utalni csak Eurót lehet rá vagy forintot is? Kártyás fizetést euróra váltja? A váltásnál valami kis összeget emlegetnek de számszerűen nem találtam meg a jutalék összegét.
-
whbear
senior tag
Pár hónapja regisztráltam a Crypto.com-ra. Az ajándék 50 $-ból már csak 28 $ van. Nem biztos, hogy nagyobb összeget rájuk bíznék ezek után.
-
whbear
senior tag
Csak EUR egyenleg van. Nekem ugyis EUR kell leginkább, TW váltok es utalok rá. Azonnal megérkezik az utalás és így ingyenes a feltöltés. A kártya eddig mindenhol működött Európában és itthom is. Revolut biztosan olcsóbb. Most fut az 1 honap free Bunq Premium, ki lehet próbálni .
-
whbear
senior tag
Szerintem nincs semmi baj a Bunq-kal. Végig kell csinálni a papírmunkát mert ez igazi bank. Az a baj hogy kártyás feltöltés 0.5% költséggel jár. Viszont az Eurót Mastercard árfolyamon váltja vissza . Nincs hétvégi felár . Annyi az árfolyam amit a Mastercard oldalán látsz .A Travel Card nem fizetős ha kiküldesz 5 meghívót . Nem kell hogy regisztráljanak .
-
whbear
senior tag
Van egy " Dormancy Fee" ami 15 EUR ha fél évig nincs tranzakció.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest