Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Válasz Curve topik (#1556) petipetya kérdésére:
"Ha banki időn kívül vásárolnék valamit az angol amazonon GBP-ben, akkor miként is kellene a Curve/Revolut párossal intézni?
1. Revolut egyenleg feltöltése (előre, banki időben) a hazai bankkártyáról - milyen devizában?
2. Curve alá vetett Revolut kiválasztása az aktuális fizetési módnak - milyen devizában? Jelenleg HUF van ott (alapból).
3, Amazonon fizetni a Curve kártyával."Ilyen "sima vásárlás" esetén, én előre váltok GBP-t Revolut-on.
HUF kártyás feltöltés Revolut-ra, átváltás hétköznap (főleg akkor mikor olcsó) GBP-re, áttolom Monese-re, (kártyás feltöltés) inkább itt tartom.

Mikor vásárolni szeretnék, kicsivel többet visszatolok Revolut-ra.
Inkább Revolut virtuális kártyával vásárolok virtuális térben.
Szerintem jobban "megfogható" / megállítható a számomra nem kedvező vagy hibás tranzakció.
Erről már írtam itt a Curve topikba.Így jól ki is hagytam belőle a Curve kártyát.

Curve-be mindig olyan devizára állítsd az alá betett kártyát, amilyen deviza található rajta, Ebben a devizában terheli a kártyát.
Illetve, Revolut és TransferWise esetén váltogatod, mivel több pénznemes kártyák.Monese külön 1 - 1 db kártyát ad a GBP és EUR kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest