Hirdetés
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Értem amit mondasz, és bizonyos játékokkal én is ugyanúgy voltam, ahogy te. Az emlékeimben szépnek maradt meg, újra elővéve már nem volt olyan jó. Akkor jöttem rá arra, hogy az a játék nekem akkor nyújtott egy jó élményt, de semmi több. Ha ma már nem tud lekötni, akkor az csak éppen akkor, - fellángolás miatt vagy kitudja - volt jó. Amelyeket viszont nagyon szeretek, azokat több után elővéve ugyanúgy élvezem, és ez azt jelenti, hogy számomra egy nagyon jó játék, kedvenc, etalon, stb.

Azt én sem mondtam hogy melyik jobb (ez a "egyik jobb a másiknál" dolog nem csak erre vonatkozóan, hanem általánosságban is szerintem butaság), csak azt, hogy melyik szimpatikusabb.

Tegnap a "ki milyen más játékot szeret" kérdésre, félig meddig poénkodva válaszoltam, természetesen a Final Fantasy sorozat a number one a számomra, de nagyon sok játékot szeretek még nagyon. Manapság a mai játékok számomra valahogy nem az igaziak, nagyon messze állnak a régi nagy játékoktól (tisztelet a kivételnek, ma is vannak nagyon jók), és valahogy nem adnak olyan élményt mint a régiek. PS3 még nincs, ha lesz akkor bepótolok néhány címet ami kimaradt, de leginkább a PS1 -emmel játszok már jó ideje. Ott aztán van nekem minden olyan játék, amiket imádok.
FF mellett Ridge Racer, Gran Turismo 1-2 pörög manapság. 
Mindenevő vagyok amúgy játékok terén, és mindenre nyitott (japán játékokat különösen kedvelem), a lényeg az, hogy lekössön, legyen igényes, és ha végigjátszottam, akkor azt tudjam mondani hogy értékes és élvezetes órákat töltöttem a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest