Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a Final Fantasy világában. Szégyen, nem szégyen, az első találkozásom a sorozattal még bő 10 évvel ezelőtt a Spirits Within animációs film volt, a maga korának talán legszebb, nem élőszereplős szórakoztatóipari terméke. Lehet, hogy játszottam valamelyik résszel nagyon régen, egy ismerősömnek sok PS 2-es címe volt, de annyira nem maradt meg sajna.
Azonban pár napja láttam a Realm Reborn cinematic videóját, ami elzárja az alap XIV játékot és egyből megtetszett, úgyhogy kicsit beleástam magam a történetekbe, kezdve a VII-el (mivel ezt tartják legjobbnak). Röviden szólva elvarázsolt, elolvastam mindent, amit csak találtam a wiki-n megnéztem több videót youtube-on (valaki felrakta a Crisis Core összes átvezetőjét, tulajdonképp egy 3 órás film lett belőle) és megnéztem az Advent Childrent is, szintén gyönyörű animáció. Lehetséges, hogy ha lesz leárazás a VII-re és VIII-ra Steamen, akkor beszerzem őket, de a régebbi részek, valszeg a beszéd hiánya miatt nem nyerték el a tetszésem.
Ugyanakkor nem mondtam azért le magáról a játékról, mert mégiscsak más játszani is vele meg csak olvasgatni meg nézegetni a történetet, bár így is nagyon sok infó leszűrhető szerencsére.
Több kérdésem is lenne hozzátok:
- A Realm Rebornt érdemes lehet úgy elkezdeni, hogy egyedül játszom, van-e magyar közösség benne, és úgy unblokk milyen élményt ad? Semmilyen fantasy MMO-t nem próbáltam még, ez lenne az első.
- A Lightnin Returns mennyire kapcsolódik szervesen az előtte levő két részhez? Ha csak ezt szerzem be, akkor is érteném a sztorit? Továbbá, érdemes-e 360-ra megvenni, csak mert olvastam a kritikákat a XIII-hoz, hogy katasztrofálisan néz ki a PS3-as verzió mellett és nem tudom, hogy ez a Lightning Returns-nél is így van-e.
Mindenesetre tervezek beszerezni egy PS3-at, hogy a X-től kezdve tudjak játszani majd néhány résszel, amik tetszenek így videók alapján.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- További aktív témák...
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szinte Új RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED (YELLOW SWITCH) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest