Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Angolul azért elég kemény téma, de szerintem még magyarul is. Tisztelem azokat, akik megértik első nekifutásra valamilyen nyelven.
Régen én sem szerettem, de már igen. Ugyanez van a sci-fivel is. Régen utáltam, ma már nem. Változik az ember,.
(#77571) Dilikutya
Nehéz véleményt alkotni úgy, hogy alap tanokat, műveket nem ismersz. Ez olyan, mintha úgy akarnál szakács lenni, hogy nem tanulod meg az alapokat, nem tanulod meg, hogy kell levest készíteni, mert téged csak a főételek érdekelnek. S nem is az a baj, hogy nem láttad vagy nem akarod, hanem az a vérlázító, hogy kategorikusan kijelented, hogy ezek sz*r filmek, semmirevalóak.(#77572) atike
A Csillagok között mindig is sci-fi vót', nem?(#77574) Dilikutya
Közvetlenül biztos nem, csak közvetve, célozgatva.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest