Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hétindító, friss Honor középkategóriás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Ezek egy filmből valóak és nem párbeszéd....
"Mocskos, baribas***!"
"Kendős , kocsog!"
" Ne vedd elő a gyulát, amíg ő nem kéri... vagy amíg nem alszik!"
-
tkazmer
addikt
"bebaszta a fejecskéjét"
(Hangover)
"ssíí, korrektóóh"(Inglorious Basterds)
"annyi pénze van, hogy pert nyert Nürnbergben"
(Argó, egy háborús bűnösről)
"DOKTOR KOTÁÁÁSZ!!"
"Virág elvtárs, ez itt az ítélet"
"a nemzetközi helyzet egyre fokozódik!"
"bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart se érek?"
(A tanú)
-
Steve1979
aktív tag
"Isten nincs ma itt"
-
pohár
félisten
TOMPÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Ja meg:
-Voltál már fiúval?
-Nem.
-És szeretnél? -
Steve1979
aktív tag
válasz
trl_master #1793 üzenetére
Die Hard II.
-
GrandeP
addikt
"Aztaqrv@, há' bazi nagy állat vagy.Há mekkora vagy má'?!Csávókám, bika egy gádzsó mi?"
-
Steve1979
aktív tag
"Kurvaszerencsés utat !"
-
Steve1979
aktív tag
"a véredben van a bűnőzés, mi?!"
-
Norb3rto
őstag
válasz
Psychonaut #1779 üzenetére
nagyon nagy film ott a pont
-
Steve1979
aktív tag
utána majd...
-
Steve1979
aktív tag
"Cirkunveniáltam"
-
Steve1979
aktív tag
válasz
Psychonaut #1770 üzenetére
Ott a pont !
(szép megfejtés, régi a film)
-
Steve1979
aktív tag
válasz
Psychonaut #1767 üzenetére
de Chuck Norris stimmel.... még 4 percet adok
-
Steve1979
aktív tag
"Látjuk egymást amikor látjuk"
-
akom
őstag
"Olyan szákás vagy, mint egy egész kárász raj!"
-
Steve1979
aktív tag
"Patkányburger?"
-
Steve1979
aktív tag
válasz
Psychonaut #1756 üzenetére
-
Steve1979
aktív tag
"Nem ! Én vagyok az apád"
-
Norb3rto
őstag
válasz
botasz85 #1740 üzenetére
"Egy kutyának nem kell se luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszélen talált bottal.
Lehetsz gazdag, vagy szegény, buta, vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad.
Hány emberről mondhatod ezt el? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel? Hány ember mellett érzed, hogy ami te vagy, az különleges?"Honnan van?
-
Norb3rto
őstag
-
botasz85
csendes tag
válasz
Norb3rto #1739 üzenetére
"Válaszd az életet. Válassz szakmát. Válassz karriert. Válaszd a családot. Válaszd a kib*szott nagyképernyős tévét, válassz mosógépet, kocsit, cédéjátszót és elektromos konzervnyitót. Válaszd a jó egészséget, alacsony koleszterolt és a fogászati biztosítást. Válaszd a fix kamatozású jelzálogkötvényt. Válassz szabadidőruhát és hozzá illő táskát. Válaszd a barkácsolást és a vasárnap reggeli tűnődést arról, hogy ki vagy. Válaszd a fotelben ülve bámult, agysorvasztó, szellemromboló tévévetélkedőket, a kibaszott szemét-kaját, amit a pofádba tömsz. Válaszd az elrothadást a legvégén, a nyomorult otthonodban a végső hugyozást és a végső szégyent az önző, kib*szott szemét miatt, aki lett belőled. Válaszd a jövőt. Válaszd az életet. De miért kéne nekem mindez? Én azt választottam, hogy nem választom az életet: én valami mást választottam. Hogy miért? Nincs miért. Kinek kellenek az érvek, ha van nálad heroin?"
na ez honnan van?
-
Norb3rto
őstag
Julian Grendel, ilyen fickók minden bokorban teremnek, nahát akkor öregem: kapd be a f*szomat!
Áúú, eszem f@szom megáll...
-
botasz85
csendes tag
válasz
botasz85 #1737 üzenetére
Egyvalami biztos ebben az életben... és ha van valami amit megtanulhattunk... az az, hogy bárkit meg lehet ölni.
Kieresztették a nyavalyás főnök belét. Sose hallasz róla, csak amikor kinyuvasztják, és akkor az egész életed felfordul.
- [...] Rossz fát hugyoztál le pajtás, jól vigyázz.
-Nem akartalak megbántani. Félreértettél.
- Hova mész? Ülj le. [...] Mi ez? Átlépnél rajtam? Te nem lépsz át rajtam fiam, én lépek át rajtad.
Amikor bemutatlak, azt fogom mondani: Ő a barátom. Ez azt jelenti, hogy üzletfél vagy. Ha azt mondom valakire: Ő a barátunk, akkor az már családtag. [...]
- És én minek hívlak?
-Te csak csöndben kussolsz rólam.
[...] Talán egy nap majd kinyitják a könyvet, és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel.
-Hogy gondolod? Lefordulsz a kurva hídról, vagy mi?
- Na ná, hogy nem itt gondoltam, hanem a híd után.
-Á, nem, oda kell mennem. Ha hívatnak, akkor menni kell.
[...] Ha egyszer hívatnak, bemész élve, és holtan hoznak ki. És a legjobb barátod fog elintézni.
Ezek mind a Fedőneve : Donnie Barasco-ból vannakamugy ezeket nem a Dopeman :Az országház fantomjából szedted?
-
botasz85
csendes tag
válasz
janos666 #1735 üzenetére
De semmi szarság. Azt rühellem. Nehogy valami szarsággal gyertek. Világos? Minket nem lehet szarral megetetni. Ránk kenni sem lehet. [...] Mond, hogy semmi szarság. [...] Egy szart hagyunk magunkkal szarakodni. [...] Szarok bele szarni rátok.
A Dutyidiliből van kéremszépen
-
válasz
janos666 #1731 üzenetére
Közben kiderítettem, az első 4 bekezdés mind a Donnie Brasco-ból van.
Az ezt követő kettőt nem fedeztem fel, mikor végignéztem, de elképzelhető, hogy a mozis vagy a DVD-s verzión rajta volt, és a Blu-ray-ről lemaradt (mert a szinkronhangok ugyan azok, ahonnan begépeltem).
Bár, a parabolamikrofonos nekem beleférne a Godfellas-ba is, de azt már régen láttam (otthon, és kábszer miatt hallgatják le, tehát elég hasonló, és nem mikrofonnal, hanem telefonon, de ha csak úgy elkezdtek neki indulatból beszélni a témáról...)
Az utolsó két, anarchiás és szarságos passz. Még várok tippeket. -
V.Stryker
nagyúr
Keresek egy filmet, tudnátok segíteni a címében? Annyira emlékszem, hogy Bruce Willis rendőrt játszik benne és egy srácot kell bevigyen, aki magyarázza hogy meg akarják ölni Bruce korrupt rendőrtársai. És egy kocsmában vannak, amikor a társai kérik, hogy adja át a fiút, de nem adja és indul a balhé, ők meg menekülnek.
Nem, nem a Die Hard 4 ! - Kb 3 éves lehet a film, esetleg több.
-
Igazából nem tudom, hogy ezek mind egy filmből vannak-e, vagy többől, ezért idézek ilyen sokat (tehát én sem tudom, honnan van):
Egyvalami biztos ebben az életben... és ha van valami amit megtanulhattunk... az az, hogy bárkit meg lehet ölni.
Kieresztették a nyavalyás főnök belét. Sose hallasz róla, csak amikor kinyuvasztják, és akkor az egész életed felfordul.
- [...] Rossz fát hugyoztál le pajtás, jól vigyázz.
-Nem akartalak megbántani. Félreértettél.
- Hova mész? Ülj le. [...] Mi ez? Átlépnél rajtam? Te nem lépsz át rajtam fiam, én lépek át rajtad.Amikor bemutatlak, azt fogom mondani: Ő a barátom. Ez azt jelenti, hogy üzletfél vagy. Ha azt mondom valakire: Ő a barátunk, akkor az már családtag. [...]
- És én minek hívlak?
-Te csak csöndben kussolsz rólam.[...] Talán egy nap majd kinyitják a könyvet, és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel.
-Hogy gondolod? Lefordulsz a kurva hídról, vagy mi?
- Na ná, hogy nem itt gondoltam, hanem a híd után.
-Á, nem, oda kell mennem. Ha hívatnak, akkor menni kell.
[...] Ha egyszer hívatnak, bemész élve, és holtan hoznak ki. És a legjobb barátod fog elintézni.Nem tudtad, hogy a rohadt parabolamikrofonnal meghallják, ha egy rohadt kígyó ... fingik Egyiptomban? Soha nem fogy el a pénzük. Minden főnök a rohadt kábítószert tiltotta meg elsősorban.
- [...] a kokain meg az LSD, meg az az összes szar, amivel lövik magukat. Világméretű maffia uralkodik. Nincs törvény, nincsenek szabályok. Nincsenek érzések.
- Anarchia.
- Anarchia van. Igen. 5-10 év múlva... 5-10 év múlva... Visszasírják majd a cosa nostra-t.De semmi szarság. Azt rühellem. Nehogy valami szarsággal gyertek. Világos? Minket nem lehet szarral megetetni. Ránk kenni sem lehet. [...] Mond, hogy semmi szarság. [...] Egy szart hagyunk magunkkal szarakodni. [...] Szarok bele szarni rátok.
És a rend kedvéért akkor egy olyan feladvány a témakörben, amire tudom a választ.
"Én mindig az igazat mondtam. Még akkor is, amikor hazudtam."
-
yeeeyooo
csendes tag
ghjhgjh
-
VladimirR
nagyúr
- l can't believe fine-ass bitches like yourself eat that shit. Don't you know fast food makes girls fart?
- Hey, what's all this talk about farting?
[...]
- Brent, tell these sillies that girls don't fart.
- Oh, of course they don't. Only skeevy stoners fart. -
Dilikutya
félisten
Clint Eastwood bekaphatja.
-
RedWing
aktív tag
"Füttyügsz bazd+ és hazudasz!!!"
-
dokar
addikt
akkor ezt találjátok ki:
"A nagy mennyiségű paráznaság zavarodottsághoz vezet."
-
VladimirR
nagyúr
ki tudja megmondani (gugli es hasonlok nelkul), hogy ez honnan van?
"In the end we can be reassured by one undeniable truth.
Nobody rocks the cock like Krysta Now.
And I mean nobody." -
Grass
aktív tag
Ott a pont!
-
Grass
aktív tag
-Te! Ezek le akarnak itatni minket.
-És?
-Hogy bírod a piát.
-Hát, az első 5-6 litert egész jól, aztán elkezdek kötekedni. -
gamer0101
aktív tag
...Balhé az van! Hiszti az van! Csempe a francba az van!! Vacsora semmi!...
Egy film címet, please!
-
kem
addikt
knock knock...
Who's there?
Me... I kill you!
-
RedWing
aktív tag
Nem éppen film, de nálam a No.1:
"Silence!!! I kill you!!!!"
u.a.: "Good evening..... infidel !"
u.a.: "terrifying..... terrorist !"
-
kem
addikt
"They made me do it"
Ismerős valakinek? -
Kicker
őstag
hali
a félelem és reszketés LA-ben c. filmben az elején van egy idézet, a drogoktól vadállat lesz az ember, nem ugrik be hogy is volt...
tudna valaki segíteni?
-
rzoli
senior tag
válasz
littlelion21 #1700 üzenetére
Kösz!
-
pityeszka
őstag
...harcra fel,hogy elfussunk...
-
greatchaos
addikt
Abashed the devil stood... and felt how awful goodness is. And felt how awful goodness is
-
7
addikt
"Also tagozat ota nem szexeltem ilyen jot." - Marla @ Harcosok klubja
"Do eggs get laid?" - Simlis es a szende
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest