Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
NFC/stereo hangszórók hianya miatt esett csak ki. :/
-
fogselyem
senior tag
Nincs benne NFC.
Kár érte! Jó ügynök lett volna! -
Bog
HÁZIGAZDA
Mink is rendeltünk egy feketét, mert nem lesz itthon hivatalosan, tesztet meg kéne róla csinálni.
-
-
-
Bagoly01
senior tag
Egyáltalán nem enged regisztrálni az oldalon. Azt írja
"Please match the requested format."
A jelszónál. Mindegy mit hogyan írok be nem engedi... -
hdavid1
tag
Ennyi pénzért valahol spórolni kellett, nem értem miért hiba hogy csak fröccsenő víz ellen védett.
Kamera szenzor is meglepően nagy 68 ezerért. -
-
janeszgol
félisten
Igen, de pl jobban szól, mint a Redmi Note 13, ami jobb pontszámot kapott.
A GSMArena-s minta alapján nem szól rosszul a telefon. Igaz pl az A35 sokkal jobban szól."A kijelzot, processzort es a aksiidot emliti mint pozitiv."
Pont ez adja a telefon gerincét, na meg a kamera. Állóképekben tök jó egyes netes tesztek szerint. Hiányzik az OIS, de ebben az árkategóriában nem gyakori. És a videófelvételek sem csapnivalók, sőt!
Szóval jó kis telónak néz ki. Ha lenen szolgáltatónál, én simán ajánlanám bárkinek.
-
-
-
Nem éppen az esetem, de arra biztosan jó ez a készülék, hogy letörje kicsit az árakat a saját ársávjában.
-
válasz
mr.tamasbiro #27 üzenetére
" fekete 8/128 GB-os változat kiszállítása július 12-én"
Így pontos infót akkor kapok én is. Rendeléskor megerősítés jött csak.
Számlát megnézve még nem tudom mi a tényállás.Régebben Nothing Phone1 rendeléskor így jött másnak, de nem szentírás
Megjött végre az enyém is. Fehér, 8/256GB. DHL - Lengyelország --> Németország --> Magyarország útvonalon, 3 munkanap alatt.
[link] -
-
mr.tamasbiro
őstag
Én nagyon gondolkozok rajta cégesnek. Egy gombnyomás és rendelem csak nem tudom melyik cég hozza házhoz.
-
Draun01
tag
válasz
User64476 #21 üzenetére
Koszi, vegre valaki osszeszedte. Szerintem tobben vinnek ha mondjuk egy 20assal dragabban lenne benne NFC, stereo hangszoro, meg esetleg OIS. Jó kis ROM-olós teló lehet amúgy. Igy kicsit inkabb felb@sz, hogy megint csak egy szemet amivel csak arra mennek minnel tobbet terítsenek (hol van itt a fenntarthatósag).
-
gretzky77
veterán
válasz
mr.tamasbiro #20 üzenetére
Nothing os fut rajta így szinte biztos, hogy van
-
mr.tamasbiro
őstag
Magyar nyelv van benne szerintettek?
-
gretzky77
veterán
Esetleg tudja valaki, hogy postára mondjuk tudom kérni vagy csak házhozszállítás opció? Melyik futár cég hozza, ha nem volnék otthon.
-
-
Oldfoksz
junior tag
"CMF Phone 1 meglehetősen teljes érzékelőkészlettel rendelkezik. Van InvenSense icm4n607 gyorsulásmérő és giroszkóp kombó, qst qmc6308 magnetométer és iránytű kombó és liteOn ltr569 fény - és közelségérzékelő kombó. Egy hardveres közelségérzékelő van a telefon fedélzetén, amit nagyszerű látni. Barométer viszont nincs."
Gsmarena teszt részlet. -
-
Sony IMX882-es a hátlapi főkamera.
Nincs OIS viszont.
Impulzusvásárlás, megrendeltem én is.
Ennyiért nem kapni ilyen komplex csomagot szerintem, kipróbálom, aztán ha nem jön be is olcsón elpasszolható.
-
-
Eddig nem tetszettek a Nothing cuccai, nem éreztem kéztetést a vásárlásra.Viszont most eléggé elkapott a birtoklási vágy egy 8/256-ra.
Másodlagos/céges telónak 70k alatt ez marha jó lenne.
Egy dolog viszont deal breaker.Rendes, vagy virtuális proxy szenzor lehet benne?Ha utóbbi, akkor ez is megy a felejtős telefonok közé. -
janeszgol
félisten
Tök jónak tűnnek!
-
Ennyiért instant buy.
Ezt meg tesztre is megrendelem
-
Vtwo
senior tag
Egy így elsőre eléggé best buy telónak tűnik.
-
jan herz
tag
Must Have!
-
rdt89
addikt
Ez elég ütős ajánlat így
-
judas13
addikt
válasz
Rigormortiis #1 üzenetére
A másik topicban már a kollega meg is vette
[link] -
Rigormortiis
veterán
Ha ez valóban ennyi, akkor lehet, benevezek egyre másodlagos telefonként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest