Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Úgy 3-4 hete gyűjtök Messire, de mindig elköltöttem másra a coinokat, ezért csak a fele jött össze. Úgy megörültem amikor megláttam a képed, gondoltam majd most én is nyitok egy Messit
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Crimson Desert
- BMW topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire