Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bennem itt a szülői felelősség fogalmazódik meg elsősorban. hogy tényleg el kell engedni a gyereket ilyen versenyre, ennek kitenni? Azt vágom, hogy az esport durva szinten van már, nem elég korán kezdeni, meg minden, de egy 12 évesnek sztem még nem kéne mentális összeomlást produkálnia egy ilyen tornán, vagy mi volt ez.
És amit írtok, igen: nekem is komoly önuralmat kell(ene) gyakorolnom, hogy oldja meg ezt egy gyerek?
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Meg eleve a fifáról beszelünk... ami furcsa dolgokat hoz ki az emberből.
Én nagyon nyugodt ember vagyok és elmultam már 30 is bőven, de vmelyik nap ki kellett szerelnem a kontrollerből az egyik rezgő morort, mert elfáradt a rögzítés miután megcsapkodtam vele a combomat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Linux Mint
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen autót vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én nagyon nyugodt ember vagyok és elmultam már 30 is bőven, de vmelyik nap ki kellett szerelnem a kontrollerből az egyik rezgő morort, mert elfáradt a rögzítés miután megcsapkodtam vele a combomat.