- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Galat74
üzenetére
Az nekem kicsit sok, de majd látom. Több csomag, több esély. Igazából a WL és a Rivals maximum hétfőig nekem le szokott zárulni. Hétfőtől csütörtök reggelig meg igazából hanyagolni szoktam a játékot, maximum megszerzem a heti ezüst játékost vagy ha van kedvem, akkor valami friendly objectivet megcsinálok. Ma pl. a lejárt RTTF objective 6 meccs 6 győzelem. Mondjuk a csomag nem adott semmi jót...
(#5175) Digestive: Kíváncsi leszek! Én azt várom, hogy az EA nagyon el fog szállni ezekkel az ikonokkal. Lehet azt mondják, hogy "tessék itt van, de akkor rakjatok össze 10-12 csapatot egy ikonhoz". Simán kitelik tőlük. A külön részekért járó csomagok meg ugyan olyan rosszak lesznek, mint az eddigiek, ja és persze eladhatatlan verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest