- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Reméljük jön a future stars Szoboszlai
. Azt egyébként nem kétlem, hogy lesz icon swapba Puskás de ha tippelnem kellene akkor inkább a 3. körben. A swapba általában 1-1,5 értékű ikonok kerülnek legfelülre. Na most Puskás azért ettől jóval messzebb van ugye 
Mivel 5-5ben állok(nyilván nem ez életem kezdése a wl-ben
) és folyamatosan Adama Traoré+Rodrigo vagy Hwang+Bailey szivat halálra azzal, hogy a védőim képtelen leszerelni én már azon is gondolkodtam, hogy beszerzek egy baby Puskást+mid Henryt és akkor mehet a fun csapat. A probléma, hogy Puskás 300k-val drágább mint 3 napja 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Fűnyíró topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Azt egyébként nem kétlem, hogy lesz icon swapba Puskás de ha tippelnem kellene akkor inkább a 3. körben. A swapba általában 1-1,5 értékű ikonok kerülnek legfelülre. Na most Puskás azért ettől jóval messzebb van ugye
) és folyamatosan Adama Traoré+Rodrigo vagy Hwang+Bailey szivat halálra azzal, hogy a védőim képtelen leszerelni én már azon is gondolkodtam, hogy beszerzek egy baby Puskást+mid Henryt és akkor mehet a fun csapat. A probléma, hogy Puskás 300k-val drágább mint 3 napja