Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
grat, nem tudom hogy csináltad
nálam csütörtök óta játszhatatlan a játék (szintén pc), gyakorlatilag minden meccsen váltja egymást a speedup lag és a másodperces delay, szerelni nem lehet, mintha az ellenfél körül lenne egy aura... csütörtökön még azt hittem hogy rivalsben a div1-es ellenfelek játszanak le pályáról, de aztán a legügyetlenebb playereket is vért hugyozva tudtam csak verni WL-ben... mindenesetre arra jó volt az a pár WL meccs, hogy eldöntsem, nem veszem meg a 22-t -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Assetto Corsa EVO
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nálam csütörtök óta játszhatatlan a játék (szintén pc), gyakorlatilag minden meccsen váltja egymást a speedup lag és a másodperces delay, szerelni nem lehet, mintha az ellenfél körül lenne egy aura... csütörtökön még azt hittem hogy rivalsben a div1-es ellenfelek játszanak le pályáról, de aztán a legügyetlenebb playereket is vért hugyozva tudtam csak verni WL-ben... mindenesetre arra jó volt az a pár WL meccs, hogy eldöntsem, nem veszem meg a 22-t