Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz gjoe #19318 üzenetére

De az a baj, hogy mitől függ? Egész héten berugdossák a helyzeteket.
    Most: [link] [link] [link] . Nem szedtem ki mindet csak amiken meccs ment el.
    És a slusszpoén. Kikapok egy G3-as gyerektől aki rámír, hogy inkább elkéne mennem voltázni mert az UT nem megy. Érted mikor leírom, hogy stabil g1 vagyok kinevet.Az nyilván mellékes, hogy a vakegér minden skill nélkül előrefelé csak a háromszöget spammeli és a védőim kaptak 2 kötényt amiből gólt kaptam a másik oldalt meg 13 block volt. Kicselezhetem a szögletzászlót is akkor is van 1 láb aki odaér. De ha nincs akkor a kretén játékosom lövi ki azt a védőt aki blokkolni sem akar.
    Ez ellen a gyerek ellen a 3. gólom a következő volt: random előrerúgja mire hívom a kapust. A kapus fut-megáll-fut-megáll-fut-megáll és épp hogy nem éri el de belerúgják a labdát. Kipattan 30 méterre mire a Wijnaldumja kapásból rálövi és hiába áll konkrétan a kapuban 2 védőm akkor is gól :D Miről beszélünk? 150 méterről is rugdoshatná akkor sem lenne blokkom. Aztán ő tényleg elhiszi magáról, hogy tud védekezni azzal, hogy csúszkál utánam meg aiba védekezik. Szánalmas.. 15 win volt a maximum a srácnál :D 1-4-re kaptam ki 8/7-4/5 lövéssel. Lehet hogy ez tényleg nem az én játékom :D

Új hozzászólás Aktív témák