- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Te is meg tudnád csinálni, ha akarnád, de egyrészt nem létszükséglet használni, másrészt kezdik már túlbonyolítani. Jó, hogy nem már a szögleteknél is egyenként kell majd beállni a kapu elé
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A creative run az egy k**va jó dolog amúgy
Csak tudod ezzel is az a bajom, hogy ahelyett, hogy normális passzrendszert csinálnának inkább odaadják a kezedbe az irányítást, hogy fussál te jó helyre.
Ezt a részét sem értem a játéknak egyébként. 19-20-ban viszonylag normális passzrendszer volt. De még a 21 elején is. Ahhoz képest most 5ből 4 passz totál másfelé megy. Szélről nem tudok középre passzolni mert 5-ből 4-szer a kapus kezébe passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kompakt vízhűtés
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket