Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Látom sokan be vannak már zsongva, ha esetleg valakit érdekel, én már magamba felvázoltam a saját indulásomat. Évekig a legextrább kiadást vettem, de sosem érte meg, tavaly áttértem a legkisebb verzio+ 4600 pont, ami pont egyenlő a legnagyobb kiadás árával. ( ez annyiból jobb, hogy az elején mindennek van ára, mindent el lehet adni, a jobb 80+-os játékosok sokkal jobb árban vannak mint mondjuk a 15. héten a kapott csomagokból) Megvettem az ea playt, igy -10% a játék árából és a pont árából, valamint 1-jén kezdhetek. Idén újítás, hogy ha elsőnek elérsz egy diviziót, akkor azért kapsz coint, ezért én az 5 kvalifikáló meccsel kezdek, mert teszem azt, a 6. divizióba kerülök akkor megkapom a 10-9-8-7-6. divizió coinjait ami 20-30k lehet ami nagy lökés lehet az elején. Aztán rámegyek az sb-re, egy jó gold/elite szintig, a maradék időben pedig mehet a divriv. Én nem nagyon érzem ezt a draftot, csak simán elnyomom pakkokra a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest