- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
válasz
Woodslave #11348 üzenetére
Én kétszer vettem eddig pontot. Jobbára mondva egyszer, mert karácsonyra kaptam az asszonytól egy 15 ezres ps balance kártyát, azt váltottam pontra, illetve most vettem pénzért 4600 pontot. A TOTS re használtam fel az első egyenleget, mondanom sem kell kb semmi nem esett, a legnagyobb nyitásom egy 86os gold Isco volt. A nyitások után viszont elkezdtem PL upgrade eket csinálni, és abból esett egy Tots Kante. Untrade de örültem. Most is elnyitottam minden pontot, 88as gold Kroos volt a legnagyobb nyitás. Este csináltam pár 81+ upgrade et, abból meg jött egy FS Dani Olmo. Nem olyan nagy nyitás mint Kante, de legalább ez is eladhatatlan. Viszont ez volt a két legnagyobb nyitásom, ezen kívül egyszer nyitottam egy IF Havertzet ami eladható volt. Nyilván örülnék egy milliós tételnek, de úgysem fog jönni, és már nem is érdekel. Pénzt azt tényleg nem szabad beletenni
-
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave #11348 üzenetére
Csak szerintem nagyon nem mindegy hogy mi az a hobbi, ha feltölt, élvezed akkor egyáltalán nem haszontalan. Viszont ha csak idegeskedsz rajta és semmi célod nincs vele akkor meg minek. Én csak erre írtam a 70k-t, annyi mindent csinálhattál volna helyette, akár dolgozhattál volna is, az időnk nagyon is jól kifejezhető pénzben, még ha nem is lehet pontosan meghatározni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest