- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacos
tag
Ez most a játék hibája vagy tényleg csak 7 idény a játékos mód?!
Elég érdekes dolgok történtek, aminek a végén -az idény végén- a gép hirtelen menedzser állást ajánlott fel...
Történt hogy épp a 7. idényemben voltam, mikor bazi nagy sérülést szenvedtem el. Már ez érdekes volt, mert addig semmi sérülés nem volt, most meg olyan szinten levágott a játék, hogy menedzser módban sem láttam ilyet! 7 hónapra!!! kidöntött a sorból.Ok, mondom akkor "ugorgyunk!"...A vezetőség ennek ellenére elégedett volt velem(sok gólpasszt adtam) és maradásra bírt. Jön az ajánlatokat mutató ablak és vmi menedzseri állásról pampog...teljesen nonszensz. 26éves volt a karakterem.
Nyilván tök reális hogy ha vki megsérül akkor az aktuális csapata kispadját ajánlják fel
Ha kiírná hogy vége karrieremnek ezért...blabla...vagy vmi hasonló akkor OK, de ez így most mi?!
Teljesen nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest