- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Átfogó frissítést kapott a Xiaomi 17 család
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacos
tag
Nekem volt egy olyan meccsem ahol a gépnek 1 azaz EGY! helyzete volt és belőtte. Természetesen nyert is ezzel
, miközben nekem 9/5 lövésből sem sikerült.
Ez a gépi helyzetkihasználás amúgy szerintem is irreális. Pláne hogy ebben a tekintetben nem nagyon van különbség egy Barca vagy épp egy tanyasi csapat között ha Profi vagy magasabb szinten játszik az ember.
Ami most hirtelen még eszembe jutott ez a kezezős dolog, ami amúgy végre benne van a játékban csak kissé el lett túlozva. Nem egyszer fújtak be ellenem tizit és ahogy visszanéztem, kezezésért - merthogy amúgy nem nyomtam semmi olyat, hogy felvágjam. Amúgy onnan tudom már hogy miért ítéltek büntetőt mert ezeket SOHA nem játsza magától vissza a játék...
A gond hogy ezzel nem tudok mit csinálni. Vagy van vmi "kéz leszorít" gomb?
Ja és volt olyan hogy balfelsőből kiszedte a 11-est. Ennek mennyi az esélye a valóságban?!
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby rádiós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jófogás tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, miközben nekem 9/5 lövésből sem sikerült.