Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ez mondjuk igaz!
De az hogy nem tudok fejelni a csapatársamhoz az az EA-nek a köcsög hibája! Kedves GzC téged is idegesítene... Tesztelés alatt ezek oltári hibák.És szomorúnak tartom hogy ezeket patchel javítják.Tudom nem szabadna háborognom mert nem eredeti a game,de úgyérzem ez közelsem helytálló.Erre büszke az EA??
A védekezési és ütközési+becsúszás azt lehúzhatják a WC-n.És ezzel nem csak én vagyok egyedül. Hihetetlen hogy csak profin játszok,de a gép nincs jobb szó erre.LESZOPAT!
Vannak benne IRREÁLIS dolgok. Hiába egy évbe nem lehet belesüriteni mindent,hiszen akkor a köcsög Canadaiak mit adnának ki??? Talán a Super Mariót.De tudod GzC jövöhéten megveszema Media Marktban... de ha ezeka hibák fent állnak,akkor nagyon szép levelet írok Canadába.Persze figyelmen kívül hagyják egyételmü.De szépen összeszedetten leíroom,hogy ez volt az elsö és utolsó hogy én támogattam öket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az hogy nem tudok fejelni a csapatársamhoz az az EA-nek a köcsög hibája! Kedves GzC téged is idegesítene... Tesztelés alatt ezek oltári hibák.És szomorúnak tartom hogy ezeket patchel javítják.Tudom nem szabadna háborognom mert nem eredeti a game,de úgyérzem ez közelsem helytálló.Erre büszke az EA??
A védekezési és ütközési+becsúszás azt lehúzhatják a WC-n.És ezzel nem csak én vagyok egyedül. Hihetetlen hogy csak profin játszok,de a gép nincs jobb szó erre.LESZOPAT!