Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
toome1985
üzenetére
Hát akkor jó offline játékot a 2017/2018-as évre a pessel.
ProEvoFan A 17-et megvettem PS4-re és PC-re is, mindkettő platformnak megvannak a jó és rossz oldalai, így belekóstolhattam mindkettőbe. Az idei részt viszont már csak PC-re veszem, számomra az többet nyújt. A gyomorideg meg mindennemű kompetitív online játéknál jelentkezik ha nagyon ráfeszül az ember, ez egy ilyen légkör. Lazítás képp két meccs között el kell indítani egy Witcher 3-at, megdugni Triss Merigoldot aztán mindjárt helyre áll a pulzus. (vagy nem)

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
toome1985
üzenetére
A FUT kibaszott jó ötlet.Tavaly novemberig csak 250 órát bírtam játszani a fifaval, mert durván felidegesített a FUT.Játék közben már gyomorideges voltam...a játéknak nem erről kellene szólnia.Mindez PCn történt.Most ps4re veszem (?) meg, mert elvileg konzolon jobb a közösség, nincs annyi kilépkedés, coin csalók kevesebben vannak, meg a lényeg, nincsenek hackerek és kicsit olcsóbb a piac is.
Ámen. -
chop
őstag
válasz
toome1985
üzenetére
Teljesen igazad van, az EA-nel biztosan oriasi premiumot kapott az az arc, aki elohozakodott a UT otletevel, mert gyakorlatilag evek ota ez adja el a Fifat. Gyakorlatilag ezen jatekmod miatt a jatek "szavatossaga" dramai mertekben kibovult es egesz evben le akar az ember ulni jatszani, nem unja meg. Ezt a lemaradast a Konaminal egeszen addig nem fogjak tudni behozni, amig nem lesznek normalis licenszeik. Az EA viszont gondoskodni fog rola, hogy soha ne is legyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest