Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• menyhartlevi

aktív tag

Sziasztok!
    Már nagyon régóta vártam, hogy megjelenjen a 17. :) Folyamatosan olvastam a topikot, híreket róla. :D Sokat gondolkoztam, hogy megvegyem-e végül, de ezután már muszáj... :DDD
    Nekem nincs Origin Access-em, szóval még csak a demoval játszottam, meg a web app+telós app párossal. :D
    Írta nemrég valaki, hogy a squad buliding challanges-ben a hybrid nations az neki megérte, szóval gondoltam kipróbálom. Az első ajándék packekből semmi érdekes nem esett, így nagyon minimális pénzem volt, viszont ma reggel kaptam 2500 coint, szóval ennyiből nagy nehezen már sikerült mostanra összehozni az első challange-re a csapatot. :C A jutalom egy premium gold players pack volt ha jól emlékszem, ki is nyitottam és hát nagyon megörültem. :D

Gondoltam gyorsan eladom, mert csak lejjebb megy majd az ára, már van is belőle 50ezrem. :P
    Tehát mostmár ennyi pénzzel csak meg kell venni a teljes játékot is... :((( ;]

PC-re akkor azt mondjátok, nem nagyon érdemes azokon a helyeken kívül máshol venni, ahol 15k-ba kerül (576, konzolvilag)? Mert nem nagyon láttam máshol olcsóbban... :(

Új hozzászólás Aktív témák