Új hozzászólás Aktív témák

• Luigi0086

csendes tag

Na urak! Épülget a kis premier ligás csapatom, ezt a hátsó alakzatot merem ajánlani,olyan nyers erő van benne hogy hihetetlen,alig rúgnak gólt nekem. Mignolet vagy Begovic!! Kapuba!! Többi lófasz... Hátul Sakho,Jagielka, bal szél Shaw, jobb Ivanovic , kvk pedig Blind!!! Brutál!! Aki még jó hátra az Shawcross Stokeból, Sagna, Lovren, Rojo, Jones, ezek cserék!! Elől Origi továbbra is a legjobb! Mellé Shane Long,aki remekel. De úgy labdát osztogatni mint Bojan,egy zseni a pali,látszik hogy spanyol,a vérébe a tiki taka,csiki csuki :D

Más: rengeteget kell gyakorolni,amit én ajánlok, a passzokat megfontoltan tegyétek,inkább többet gurigázz hátul,ne kapkodj, védekezés dettó!! A másik,ez sajátos hiba,szinte sokak keze rajta ragad a kurva sprint gombon mindig,tök fölös,többet árt mint használ!!Főleg védekezésbe,csak akkor fuss izomból ha nagyon muszály!!
    Nekem a védekezés kezd alakulni,rengeteg koncentrációt igényel,főleg idén,lesd az ellenfeled gondolatát,vajon mit akar ,hova akarja...
    A labda tartás már túl jól megy nekem,fölös passzokat nem teszek,hátul nem rohanok,megfontoltság! Ez eredményesnek kezd látszani! Ilyen 0-0, 1-0 alig van gól meccseket hozok,dominálok,de...
    Ebbe KÉREK SEGÍTSÉGET!! Támadójáték,alig tudok gólt rúgni,hol sok helyzet hol alig... Támadójátékot hogyan tudnám hatékonyan javítani?? Illetve ezt a balra passzolok a legközelebbi társnak azt elpasszolja kettővel odébb,ilyen gyakran megesik,meg hogy félre vált...ezt betudom a játék hibájának... Még valami!! A csel matyikat idén alig lehet levédekezni,én becsúszok neki,bárhol is legyen,vagy luk vagy fa,van mikor bejön!! A csel full op az idei részbe sajnos!! A legjobb taktika nekem idén a 4-1-2-1-2 és a 4-4-2 ,itt a legtöbb az üresbe való befutás,eddig úgy érzem :) Még valami,vki írta itt hogy húzza az időt,leviszi szöglet zászlóig,park the bus,ez nem taktika,ez egy gyökér faszság,ha úgy kívánja a helyzet ok,mondjuk kell a pont kurvára és uccsó 5 percbe, de hogy valaki egy egész félideig... Az ilyen minek él?? :D

Új hozzászólás Aktív témák