- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi0086
csendes tag
Na urak! Épülget a kis premier ligás csapatom, ezt a hátsó alakzatot merem ajánlani,olyan nyers erő van benne hogy hihetetlen,alig rúgnak gólt nekem. Mignolet vagy Begovic!! Kapuba!! Többi lófasz... Hátul Sakho,Jagielka, bal szél Shaw, jobb Ivanovic , kvk pedig Blind!!! Brutál!! Aki még jó hátra az Shawcross Stokeból, Sagna, Lovren, Rojo, Jones, ezek cserék!! Elől Origi továbbra is a legjobb! Mellé Shane Long,aki remekel. De úgy labdát osztogatni mint Bojan,egy zseni a pali,látszik hogy spanyol,a vérébe a tiki taka,csiki csuki

Más: rengeteget kell gyakorolni,amit én ajánlok, a passzokat megfontoltan tegyétek,inkább többet gurigázz hátul,ne kapkodj, védekezés dettó!! A másik,ez sajátos hiba,szinte sokak keze rajta ragad a kurva sprint gombon mindig,tök fölös,többet árt mint használ!!Főleg védekezésbe,csak akkor fuss izomból ha nagyon muszály!!
Nekem a védekezés kezd alakulni,rengeteg koncentrációt igényel,főleg idén,lesd az ellenfeled gondolatát,vajon mit akar ,hova akarja...
A labda tartás már túl jól megy nekem,fölös passzokat nem teszek,hátul nem rohanok,megfontoltság! Ez eredményesnek kezd látszani! Ilyen 0-0, 1-0 alig van gól meccseket hozok,dominálok,de...
Ebbe KÉREK SEGÍTSÉGET!! Támadójáték,alig tudok gólt rúgni,hol sok helyzet hol alig... Támadójátékot hogyan tudnám hatékonyan javítani?? Illetve ezt a balra passzolok a legközelebbi társnak azt elpasszolja kettővel odébb,ilyen gyakran megesik,meg hogy félre vált...ezt betudom a játék hibájának... Még valami!! A csel matyikat idén alig lehet levédekezni,én becsúszok neki,bárhol is legyen,vagy luk vagy fa,van mikor bejön!! A csel full op az idei részbe sajnos!! A legjobb taktika nekem idén a 4-1-2-1-2 és a 4-4-2 ,itt a legtöbb az üresbe való befutás,eddig úgy érzem
Még valami,vki írta itt hogy húzza az időt,leviszi szöglet zászlóig,park the bus,ez nem taktika,ez egy gyökér faszság,ha úgy kívánja a helyzet ok,mondjuk kell a pont kurvára és uccsó 5 percbe, de hogy valaki egy egész félideig... Az ilyen minek él?? 
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még valami,vki írta itt hogy húzza az időt,leviszi szöglet zászlóig,park the bus,ez nem taktika,ez egy gyökér faszság,ha úgy kívánja a helyzet ok,mondjuk kell a pont kurvára és uccsó 5 percbe, de hogy valaki egy egész félideig... Az ilyen minek él??