Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Üdv Srácok. :)

Nos, azt kell mondjam, hogy a "szezon kezdésem" teljesen megegyezik a csapatoméval, teljesen homály, a szezonban, darálás a kupában. :)

Nagyon remélem, hogy sikerül(t) megtalálnom a felállásomat, de egyelőre abból kell főzni, ami van, taktikailag gondolom. 4-4-1-1

Ugyanis az történt, hogy mivel ma volt végre időm játszani, ezért gondoltam folytatom a div 10-et, annyira úgyse lehet nehéz alapon, egyszerűen abba kellett hagynom, hogy megmaradjon az esélyem megnyerni a kupát, mert két vereség és döntetlen után ki kellett találni vmit. Most 5 meccs után van 5 kőkemény pontom, volt lagos elcsalt meccsem, volt az utolsó percben egy tizenegyessel elbukott meccsem, egy 3-0-ról felhozott 3-3-as meccsem (azt én hoztam fel) és egy olyan is, amibe bele se szagoltam, Bony/vmi feka kinyírt 2-0-ra, de a lényeg, hogy a védelmem, ami eddigi években toppon volt, rendre kapja a gólokat. Hát nem erre számítottam, az tuti. Annyira agresszívba tolja mindenki, plusz a passzok is pontatlanok, hogy pont az egyik erősségem, a saját térfelemen való labda megtartás és abból támadás építés megy nehezen, plusz valamiért a lezárás se megy igazán jól. Ez vagy a cointain miatt, vagy a lassú emberváltás miatt, néha 3-4-szer is váltanom kell, hogy jó helyen legyen az irányításom... Szóval még időben le kellett állnom a szezonnal és váltani a kupára és vissza offline-ra.

Az eredmény az lett, bár még alig teszteltem, hogy átváltottam a fent linkelt alakzatra, (közben megvettem Pogbát, de el is adtam, az árából inkább építek egy Rémyre épülő csapatot UD2) és beroltam ultra defre a cuccot, plusz ovvy best custom tactic. Az eredmény egy olyan 2-0 lett, hogy az ellenfelemnek 4 lövése volt csupán, ebből Perinnek csak 1-szer kellett védeni, a többi elhalt a védőkben, a srác pedig már div 3-ban jár... Ezzel szemben, nekem volt 8 lövésem, végre tudtam kontra gólt lőni, volt egy átlövésgól és 2 ziccer is. Remélem ezzel sikerül megtalálnom a stabil védelmet, mert nekem az a legfontosabb, anélkül meg vagyok lőve. :) Erre fogok most építeni, hátha...

:R

(#3323) zkas90: Nyugi, vagyunk egy páran, akik soha nem vettek coint, nem is terveznek és mégis milliós csapatokkal játszottak korábban. Szerencsére a fórumon is sokan vannak. ;)

:R

Új hozzászólás Aktív témák