Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Ez nem így van

HA sok elégedett ügyfél lenne, akkor az ő véleményüknek is meg kellene jelenniük az egyes negatív véleményeket alkotó fórumokon, cikkek hozzászólásaiban, stb... (mint ahogyan itt is akad, igaz elvétve elégedett ügyfél: hozzáteszem, hogy a csomagváltásig különösebb problémám nekem sem volt velük)
Viszont amint már írtam az elégedett hozzászólások MINDENÜTT elenyészőek... szóval nem igazán kellene őket védeni. Te elégedett vagy velük, örülj neki, hogy a kivételesek körébe tartozol

Eszembe jutott még valami, ha már a számlázást említed:
csoportos beszedéssel fizetem a fibernet díját, ill. szinte mindent, amit lehet. Ehhez képest a mostani számlában késedelmi díjat számoltak fel, amit nem értek. Fedezet mindig van a számlán, erre ügyelek, tehát mindig első terhelésre le tudták vonni a díjakat.
Nosza, helyi irodába be, elhajtanak (nem ügyfélszolgálati iroda, nem is tudom minek nevezzem, de lehet szerződést kötni, lemondani, meg pár dolgot intézni), hogy budapest csinálja a számlákat, hívjam fel a 1280-at.
Felhívtam a mobilomról, nagy nehezen tudtam beszélni egy ügyintézővel, aki szintén nem akart foglalkozni az egésszel, azt mondja, hogy számlával kapcsolatos panaszt CSAK és kizárólag személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, vagy postai levélben fogadnak el, mert azokat kötelesek iktatni, másra nem kötelesek válaszolni. (igen, szó szerint így mondta)
Na ezen eldurrant az agyam, elküldtem őket oda, ahová valóak (lennének)
Hozzám legközelebbi iroda Hajdúszoboszló, cirka 40 km.
Letöltöttem az ÁSZF-et, amiben viszont az van (12. pont és alpontok ha jól emlékszem), hogy kötelesek fogadni a panaszt számlával kapcsolatban is, bármilyen formában.
Így írtam egy emailt a fibernet központi ügyfélszolgálati címére, amiben egyidejűleg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is írtam, leírva minden aggályomat/panaszomat ezzel a t@t@ bandával kapcsolatban.
Most várom, hogy lesz-e valami az egészből...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest