Hirdetés

Aktív témák

• egle

tag

válasz Reag3nS #4915 üzenetére

Megnéztem, egy szó nincs arról hogy mennyi a fix fel+letöltés amit garantálniuk kell. Egyedül a csomag neve szerepel a szerződésben, és kész.
    Mindezek után úgy érzem jogosan vagyok felháborodva azon, hogy egy reklám az arcomba tolja hogy 8 mbit, ami a valóságban jó ha 40 kbyte. Mivel a szerződésben csak annyi van hogy Maxi-csomag, ami 8 mbit kellene hogy legyen, ezért teljesen jogos hogy követelem azt ami a szerződésben szerepel. Az hogy fiberék elfelejtették odaírni az már nem az én problémám, aláírták, mi is aláírtuk, kkthxbye.
    Másik dolog meg hogy én igazából a GVH helyében ezeket a szerződéseket vizsgálnám meg, de nagyon-nagyon alaposan. Mert kb. az jön le belőle hogy egy trabant is tud 300km/h -val menni, HA olyan motor van benne, HA olyan a felépítése, stb.
    Ezek a szerződések is kb. ugyanilyenek, ahol csak lehet kőkeményen behúzzák a csőbe az ügyfelet. Tudja ezt is meg azt is meg amazt is, de csak akkor HA ez meg az meg amaz feltételek adottak hozzá. Ez az utolsó mondat az, ami valahogy mindegyik szerződésből kifelejtődik. Ha rajtam múlna én személy szerint kőkeményen büntetném az ilyen megfogalmazásban készült, aljas módon ügyfélt hülyének néző szerződéseket.
    Undorító!

Aktív témák