Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Fog valaki innen a Dunaújvárosi Főiskolára járni?
-
mv
aktív tag
Megjött az értesítés, most már hivatalosan is fel vagyok véve.

-
whitezo88
nagyúr
kint van felvon a pótfelvi lista. most egyelőre azony agyalok h menjek nappalira 200kért arra amit elsőnek jelöltem, vagy a barátom által nagyon propagált DF-re 180ért levelezőre és meló. majd ősökkel megbeszélem.
-
mv
aktív tag
Felvettek.

BMF Biztonságtechnikai mérnök (MSc).
Gratulálok a sikeres jelentkezőknek.

-
trassher
addikt
Felvettek harmadik helyre: DE-IK mérnök infó. Első helyen BMF had-és biztonságtechnikai mérnök. Tavaly 188 pont kellett idén 322. Cirka 3 ponttal maradtam le.
-
MarioAna
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
drasztikusan megugrott a pontszám idén, egyik helyre se vettek fel 410 ponttal, 3 ill 4 pontok híján... a pótfelvételit hirdető szakok pár napon belül kiderülnek igaz? még jó hogy nem volt 100%os "álmom" így nem tört össze bennem a világ, több dologra nyitott vagyok. komm. és médiára szerettem volna menni, de ANA-n Bp.en az összes suliban 410 felett lett.
-
adam_
senior tag
Felvettek a BCE-re!!!!!!!!!!!!!!!

-
littlelion21
addikt
SZTE-GTK nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterképzés
Ki a király....?

-
PazsitZ
addikt
válasz
Scroll Lock
üzenetére
A dokumentumok mellett nekem is narancssárga, gondolom azért mert még a diákigazolvány fénykép/aláírás mellett a "feldolgozás alatt" státusz szerepel.
Viszont ha neked az elutasítva van akkor minél hamarabb írj mail-t, hogy miként tudod ezt pótolni.
Mivel juli 9. is lejárt már, amíg elvileg pótolni lehet.Erről az "A tanulmányi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva" üzenetről bővebb infót én se találtam, de lehet, hogy valami formai hiba (meg volt adva a max méret, formátum..., emellett nem tudom milyen minőségű volt a kép, amit felraktál) van a feltöltött képeddel vagy ilyesmi, ami miatt nem tudták feldolgozni.
A legbiztosabb, hogy írsz az ügyfélszolgálatra. 2 munkanapon belül mindenképp válaszolnak és tapasztalatom szerint segítőkészek.
-
Scroll Lock
tag
Ja igen és a dokumentumokat feltöltöttem mind, de ennek ellenére narancssárga a piktokramm A dokumentumok opciók mellett.
-
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
A kérdésem a 2009-es felvételizőkhöz szól:
Az e-felvételi opció a tanulmányi pontjaimnál lévő minden tantárgynál a következőt írja:"A tanulmányi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva". Ez azért érdekes, mert a jegyeim a rublikákban fel vannak tüntetve illetve a tanulmányi pontjaim és az összpontszám is stimmel. Sehol sem látom mi miatt írhatja ezt. Más valakinél nincs ilyen jelenség? -
Scroll Lock
tag
És ezzel lezárult a még hiányzó bizonyítványok, igazolások pótlásának, valamint a módosítási kérelmek beadásának a határideje. Már csak az eredményre kell várnunk.
Egyébként az e-felvételinél nektek van valami információ megjelenítve a pontotokról? -
zolkoooo
csendes tag
Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne hátha itt vannak nálam okosabbak
Ha egy bizonyos szakon tavaj összesen 151-en első helyen 41-en jelentkeztek felvettek belőlük 45-öt, de idén jelentkeztek összesen 244-en ebből első helyen 74-en, akkor mennyivel változik kb ez a 262pont. (irányszám: 10<80)Tudom hogy ez akár egy matek emelt érettségibe is elmenne, de remélem tudtok választ adni
Köszi

-
trassher
addikt
Én továbbra se kaptam regisztrációs levelet 3 osztálytársammal együtt.

-
yksz
aktív tag
válasz
Scroll Lock
üzenetére
Na most megnyugodtam h ezzel nem vagyok egyedul

-
Scroll Lock
tag
Sziasztok! Ti a felvi.hu E-felvételi opciójában le tudjátok tölteni a jelentkezési lapotoknak a képét? Mert amikor letöltöm a két fájl akkor két 0 byte-os fájlt tölt le, amiben nincs semmi.
Üdv, Scroll Lock. -
Bibby
addikt
Másnak is problémája van a bejelentkezéssel felvi.hu-ra?
-
yksz
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Jah. én azt már megkaptam. Nekem csak az a gondom hogy az e-felvételi oldalon ahol ugye vannak az adataim, ott nincs kipipálva hogy igényeltem diákigazolványt pedig regisztrációslevéllel egyutt elkuldték a csekket is rá. Úgyhogy most nemtudom hogy elfogadtáke vagy sem az igénylésem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg a 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)