- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silivrian
csendes tag
válasz
Memphysto
üzenetére
Én is kimondottan nehéznek éreztem az emeltszintűt, szemét tesztkérdések, sosem látott feladatok... Az eddigi fizikák közül a legnehezebb, érezhető volt a tendencia, hogy az emelt szintűek folyamatosan nehezedtek. Valamint személyesen a fizikát érzem az eddigiek közül a leghúzósabbnak, pedig én ezt szeretem
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a megoldókulcsban.
1, valami 3000-szerese a T, az alfa-részecske javára
2, 84 és 104°C, Lo=72000J/kg és c(foly.)=4800J/kg (talán, az biztos, hogy duplája a szilárdnak)
3, 0,4kg és µ=0,8valamennyi (bár ez valszeg bukó lett
)
4, 2*10^6 m/s, és a de Broglie hullámhossz egyenlő a pálya kerületével, ez valszeg jó, mert erről szól a Bohr-modell
tesztben pedig: kiesett a dugattyú, a kapcsoló nyitva volt, a gyűjtőlencse nagyít, 300 nap, telihold, lehet nem vákuumban, 0,4m-es hullámhossz, a műhold keringési ideje nem változik; más nem jut most eszembe hirtelen....
Esszének meg a kettes ment, az írható volt szvsz. (fúzió és hasadás energetikai jellemzése, D+T-magreakció egyenlete, láncreakció elve, békés és háborús célú hasadás; a jelen eredményei és a jövő a hasadás és a fúzió témájában)
1000.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a megoldókulcsban.
)