- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
firewolf
tag
Úgy látszik megvan a ludas. Truecryptet használok és amíg az adott titkosított mappa meg volt nyitva a programmal, addig ugye nem tudta frissíteni, de gondolom folyamatosan próbálkozott és ezért használta maxon a procit. Most bezártam a Truecryptet, azóta minden oké
-
firewolf
tag
Üdv!
Nemrég én is elkezdtem használni a megát és tegnap azt vettem észre, hogy ugyan nem tölt fel semmit, de azt írja, hogy a mega éppen vizsgál és ehhez titkon használ a prociból 40-50%-ot, ami lássuk be nem kevés. Miért csinálja ezt? Találkozott már valaki ilyennel?Firewolf
-
firewolf
tag
Üdv!
A következőt szeretném elérni: létre akarok hozni a gépemen egy titkosított mappát, aminek a tartalmát szinkronizálni akarom egy felhős accounttal, méghozzá a Boxcryptor nevű programmal, ami titkosítva tölti fel a fájlokat és a másik oldalon ezáltal titkosítva lesznek tárolva. Miután ez megvan, egy másik gépre szeretném szinkronizálni ugyanennek a mappának a tartalmát, szintén egy titkosított mappába. A kérdésem a következő: ha Truecrypt-tel titkosítom a gépemen az adott mappát, akkor utána tudom mountolni úgy, hogy a kliensprogram tudja szinkronizálni a felhővel? A másik oldalon gondolom ugyanúgy kéne csinálni, csak visszafele. -
firewolf
tag
válasz
Sanyi.mTs #931 üzenetére
Tudom, hogy így működik, ezért kérdeztem, hogy tud-e valamelyik csak másolást/frissítést... Igazából, ha nincs ilyen, akkor a kérdésem tárgytalan, mert van már egy Sugarsync felhasználóm...
Boxcryptort használ esetleg valaki? A számítógépen található fájlok is titkosítva lesznek általa?
-
firewolf
tag
Üdv!
Van 2 számítógépem, ezeken szeretnék szinkronizálni 1-2 mappát. A két gép általában egy hálózatban van, de jobb lenne, ha neten keresztül is működne a dolog, valamint ha bárhonnan elérhetném a fájljaimat. Esetleg egy olyan plusz funkció, ha létezik, hogy egy fájl csak akkor törlődjön, ha mindkét oldalról törlöm. Melyik szolgáltatás tudja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest