- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szia! Volt időm tanulmányozni, a PC -s Windows -s Foldersync nem kell, nincs rá szükség, azt hittem, hogy ha pl PC -n akarok "matatni", akkor oda is kell ez a Foldersync PC -s verzió, de nem. Amiket kinéztem felhőtárhelyeket, Windows alol PC -n, vígan lehet böngészőből, vagy ha kell külön telepíthető programmal kezelni.
Google Driver helyett ezekre gondoltam: pCloud, Box cloud, MEGA, és Koofr cloud. Nyilván jelenleg ingyenes mind, de egyet majd megvennék valamelyik csomagba (havi/éves/örök)
-
user26
senior tag
Üdv! mielőtt meggondolatlant tennék...
Másik témában feltettem a kérdésem: "Érdeklődni szeretnék, hogy az Autosync for Google Drive mellé/helyett tud valaki hasonló appot?"
@sopruk- tól kaptam is választ: "FolderSync ? ill. FolderSync Pro ?"
Kipróbáltam, nem tűnt elsőre roszznak, viszont nem teljesen tiszta a dolog, ahhoz, hogy PC és telefon közöt is tudjam használni, amikor épp kell, ahhoz a "pro" verzi megvásárlása elég ? Vagy a PC asztali csomagot is kell vásárolnom ?
Továbbá érdeklődnék, hogy esetleg más, de ilyen célre egyéb szikonizálót tudnátok ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő