- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #3083 üzenetére
Vissza nem működik mégse, pedig a javascriptben false van....nem jegyzi meg, ha kiveszem a letöltés elől a pipát és ugyan a beágyazási url-t megadva, először megjeleníti a táblázatot anélkül, de alul, ha rámegyek a teljes méretre, akkor bejön az Excel Online és ott a letöltés opció...
Lehet, hogy meg lehet jobban túrni a kódot, de nincs ezzel türelmem vesződni és lehet lehet mégiscsak Drive lesz belőle, ha nincs más opció. -
King Unique
titán
válasz
llaszlo #3082 üzenetére
Megpróbáltam a 2. oldalon lévő módszert, hogy a beágyazásnál kivettem a letöltés elől a pipát, de utána megosztva, ismét aktív volt a letöltés opció...VISZONT, ha csak sima beágyazás által generált linket másolom be, annál már működik, nincs letöltés egy egyebek se, valamint kilépve a fiókból is elérhető. Gondolom az is vmi megosztásfélét csinál.
Köszönöm az ötletet.
-
King Unique
titán
Üdv!
Másik topikban nem kaptam rá egyértelmű választ, így megkérdezem itt is.
Olyan gondom van, ha megosztok OneDrive-ban egy Excel táblát csak megtekintésre, akkor utána Excel Online-ban ottmarad a letöltés opció is, amit én nem akarok [link].
Ezt valahogy be lehet állítani (tiltani), mint pl. Google Drive-nál, vagy alapból felejtős?? Esetleg létezik olyan online tárhely + táblázatmegjelenítő kombó (Drive-on kívül), ami ezt tudja
A Drive majdnem jó is lenne, csak azzal meg az a kis bibi, hogy saját táblázatok alkalmazása átkonvertálja az MSO formátumot, néhány formázás elveszik stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest