- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
sanzi89 #2530 üzenetére
Akkor ne is próbáljam meg a 60GB-nyi könyveimet szinkronizálni?
Komolyan mondom már, hogy inkább veszek egy 1TB-os külső merevlemezt, azt rákötöm a routerre aztán csókolom. Bekaphatja az összes felhő szoláltató...
A szinkronizáló programokról meg csak annyit, hogy olyan végtelenül egyszerű, de annál hasznosabb funkciókat spórolnak ki belőlük, hogy amiatt használhatatlan az összes ilyen program. Ilyen például a bármely mappa szinkronizálás, vagy a drive-ként való felcsatolás a sajátgépbe úgy hogy mutassa is a tárhelyed foglaltságát is megfelelően és ne csak hülyeséget írjon ki (mert ilyen is van). Vagy, hogy a feltöltött videót, zenét, dokumentumokat a böngésző is megtudná nyitni és nem kellene napokat várni rá, hogy átkonvertálja magának a fájlt (pl. SurDoc). A SurDoc-nál maradva miért nem lehet például a pdf fájlt megnyitni a böngészőbe beépülő foxit-tal, csak letölteni azt? Ez annyira egyszerű lenne kivitelezni, de nem, meg kell várni (néha több órát), hogy online is nézhetővé váljon a fájl. Ez annyira nonszensz...Ma például engem meg a google play music idegesített fel, hogy feltöltöm flac-be a fájlt de már csak mp3-ba tölthetem vissza le. Ez így egy kalap sz*rt sem ér. Nem azért konvertáltam át magamnak a cd-n lévő fájlokat, hogy a google meg elcsessze azokat és begyűjtse magának ingyen a zenéimet. Ezért kár volt megadnom a bankkártya adataimat is...
Ráadásul egy szerencsétlen asztali alkalmazása sincs amin lejátszhatnám a zenéimet, csak a naponta 10-szer összeomló google chrome-ban lehet lejátszani azokat. Ez úton szeretnék is gratulálni hozzá a Google-nek!Köszönöm, hogy kitombolhattam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest