Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Találtam egy még jobb megoldást - nekem legalábbis, mivel csak egyszer kell beállítani egy mappát -, amivel nem kell telepíteni a fentebb linkelt programot. Parancssorban mi is létrehozhatunk egy Symbolic Link-et:
mklink /D "C:\Users\felhasznalonev\OneDrive\ujmappaneve" "D:\ujmappaneve
Adminisztrátorként kell indítani a cmd-t. A D-n az ujmappaneve lehet akármi akárhol és tartalmazhat bármit.
Holnap utána nézek az mklink kapcsolóinak, de valószínűleg igy rendben lesz amit akartam. Köszi mindenkinek a segítséget!
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi