- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Szerintem Google Photos. Általuk megszabott méretig korlátlanul lehet feltölteni (ők átméretezik), bár ez nem 100-as, mert sokkal kisebb lesz a kép mint amit ígérnek. Viszont 15GB-ig (havi $2-ért 100GB is, ami nagyon jó ár) olyan méretben lehet feltölteni amilyenben akarod. Albumba rendezhetőek, utána pedig úgy osztod meg hogy link birtokában bárki megnézhesse, és kész is. Nagyon szép, letisztult, sallangmentes album lesz a végén.
-
devil-k
nagyúr
"épp honlapot készítek az autókereskedésünk számára, viszont oda korlátozott számban lehet képet feltenni, ezért gondoltam rá, hogy inkább 1 linket raknék oda, ahonnan átirányíthatom az illetőt egy dropbox-hoz hasonló rendszerbe"
Szerintem, ez így nagyon amatőr kivitelezés. Inkább a honlap tárhelyét kellene bővíteni. SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest