Hirdetés
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
sztikac
üzenetére
Tul.képp igen, keress rá a hsz-aira. Nyár óta ezt játssza. Ajánlottatok már neki csomó megbízhatót, erre minden nap jön valami noname-el, hogy ''megbízható-e és meddig fog működni''. Jósgömböt is kérünk.
Elő nem fizetne egyikre sem, de akkor nem tudom mit akar ezekkel. Továbbra is azt mondom, hogy 'családi onedrive' (office365), 6x1 TB, 25k most akciósan, lesz mellé office-od is. Ez havi 2k. Ha elég egy TB is, akkor még olcsóbb is lehet.
Havi 3600 a google két terája, ha jól rémlik, nekem az már nem éri meg. Kevesebb, drágábban.
Ha jól olvastam, akkor az összewrezolt filmjeit akarja vhol tárolni.
''Telefonnal készült képek mennek a Xiaomi Cloud-ba a letöltött filmek felnőtt filmek meg a Google Fotókba korlátlan tárhely van.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest