Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
koszi a valaszokat!
nem nagykepuzesbol, csak megjegyzem, h szerencsere nem kenyerre kell, igy belefer nekem boven a £36 vagy mennyibe kerulo normal, nem ohajtok tokolozni az ilyen lopkodott/megbizhatatlan kulcsokkal meg acc-okkal, amiket barmikor tilthatnak.
egy uccso kerdesem lenne meg, ami bennem is megfogalmazodott korabban, de lattam, volt feljebb szo rola.
titkositva szeretnem a dolgaimat tarolni, ha lehet, es nem okoz nagy kenyelmetlenseget. nem kell semmi illegal cuccra gondolni, nagyja cucc privat kepek, videok, meg par aprosag. olvasgattam ilyen crypt progikat javasoltak feljebb. ezekkel erdemes kezdeni. illetve, ha valamit titkositva akarok felrakni, akkor gondolom olyasmi lesz a vegeredmeny, mint ha pl RAR-ba tomoritgetnek, tehat segedapp nelkul nem fogom tudni megnyitni se telon, se gepen, nem? ha igy van, akkor hagyom a 'csaba szerintem. jo lenne, ha nem kukkolgatnak, de mit tudok tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest