- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
igen, persze, de ha letiltja az ember az összes reklámot, miből lesz a bevétel? (Mondjuk én ezt teszem, leginkább elvből mert a yt music miatt még megérné az előfizetés is, csak hát nem fogok annak a cégnek fizetni aki még az utolsó gyerekemese elé, és utána 5percenként is beteszi a feri/soros/brüsszel a patás ördög, az ukránok, soros stb megeszik a gyerekeinket, meg a hasonló jellegű uszításokat nem beszélve olyan is volt amikor konkrét személyről hazudoztak)
Amúgy egyről beszélünk kb. szerintem. AMikor bekapcsolod atv-t tudod, hogy mennyi reklámot fogsz kapni. Ha sok, vagy nem tetszik akkor át vagy kikapcsolsz. Ha meglátogatsz egy oldalt, akkor minél személyesebb jellegű info-kat kezdenek gyűjteni rólad, követhetetlenül, és ellenőrőrízhetetlenül, azt sem tudod mit kezdenek vele utána.
-
haruspex
aktív tag
Lehet de a yt-nt fentartani sincs ingyen pl. Sztem itt a PH_t sem, meg egy pár oldalt amit olvasok, és reklámokkal nem lenne gond, de még ha a reklámblokkolót be sem állítod a követésblokkolás, meg egy vpn kb elintéz mindent, amiből meg nem enged az ember. Nyilván örökké ez nem lesz fenntartható. Nem ördögtől való amúgy, újságokat is vettünk. Na jó én legalább is, de én öreg vagyok.
Magával a kryptoval sem volt gond amíg szólt, hogy haló ez van, amíg itt nézel videót bányászunk pl, és nem titokban. -
Én is foglalkozgatnék vele havonta/hetente 1 órát, hogy beállítsam, hogy milyen féle dolgokat akarnék látni/láthassak a következő időszakban, mint reklám, de ez nem opció náluk, nálam meg az nem, hogy kaphatok bármit (és tudom, hogy kapok bármit)
Amikor meg yt videóban 20-adjára jön az YX VPN, amiről meg tudom már, hogy a ZX (amit láttam 15*, és a CX (8*), meg még 3 másik is egy cégnek a kezében van, és igazából mindnél van jobb, ha VPN kéne, akkor megy fel a sponsorblock (addon)... és pár hónap után már 1-2 napot spóróltam időben nem sponzor nézéssel...Pár hónapja volt, hogy TOR-on youtube-oztam több napon át: kb 10 videót néztem, láttam egy rekámot 15*, egy másikat 7*, volt egy amit 5*, és volt egy ami annyira tetszett, mint reklámfilm, hogy még a termék nevére sem emlékszem, viszont kb minden képkockára, és vágyom rá, hogy újra lássam... Esélyem sincs arra, hogy megtaláljam azt ami érdekelt, mert ha már én keresnék valamit akkor nincs rá mód. Akkor inkább részemről hagyom (blokkolom) az egészet, és köszönöm szépen az addigi élményt!
-
haruspex
aktív tag
Igen, csak akkor meg visszatérünk az előfizetéses modellhez mindenhol, mert nyilván tartalmat nem fognak Neked ingyen gyártani.
(Nyilván a nagy kedvenc fb, meg hasonlók abból élnek, hogy Te majd megcsinálod nekik, ők továbbadják, és hálából, jön a követés, meg a profilozás.)
Armagedown: A gdpr-nek nem az baja, hogy van, hanem, hogy túl megengedő, ugye ott a jogos érdek nevű vicc, adott esetben 5 perc görgetés letiltani pláne mobilon..... Pontosan milyen jogos érdeke lehet egy weboldalnak, azon kívül, hogy lássa mit csinálsz nála? Pontosan miért is kellene amúgy visszavonni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest