- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinghis33
csendes tag
Uhhh... nah akkor kezdjünk neki, mert nekem már izzik a szürkeállományom ettől
. Nos... sikeresen beszereztem a Fedora 8-ast hurrá-hurrás... Nah de... Épp ezzel kapcsolatban kéne segítség. Mint ahogy leírtam X-micro WLAN 11g PCI adapterem van a gépben... és valahogy az istennek sem aka rajta bejönni a net... pedig nagy szükségem lenne rá. Mondjuk van egy Bizonyos NDISswrapper nevű program... mely felkeltette a figyelmemet... de attról még igen-igen szívesn várok, más megoldásokat is... ha van. Mellékesen az IP cím automatikus, és a DNS is auto. Szóval jólesne egy kis hint, avagy help. Tudom szégyen meg lég nagy fába vágtam a fejszémet... de eléggé kezdő Linux-os vagyok ^^'
. Előre is köszönöm a segítséget ( ha adsz )
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Fogyjunk le!
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest