- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinghis33
csendes tag
Uhhh... nah akkor kezdjünk neki, mert nekem már izzik a szürkeállományom ettől
. Nos... sikeresen beszereztem a Fedora 8-ast hurrá-hurrás... Nah de... Épp ezzel kapcsolatban kéne segítség. Mint ahogy leírtam X-micro WLAN 11g PCI adapterem van a gépben... és valahogy az istennek sem aka rajta bejönni a net... pedig nagy szükségem lenne rá. Mondjuk van egy Bizonyos NDISswrapper nevű program... mely felkeltette a figyelmemet... de attról még igen-igen szívesn várok, más megoldásokat is... ha van. Mellékesen az IP cím automatikus, és a DNS is auto. Szóval jólesne egy kis hint, avagy help. Tudom szégyen meg lég nagy fába vágtam a fejszémet... de eléggé kezdő Linux-os vagyok ^^'
. Előre is köszönöm a segítséget ( ha adsz )
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest