Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Beütött a szer, elburjánzott a Tecno-buli
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Köszi, felszórtam. Még állítgatom. Nekem tetszik a gnome3, az egyedüli dolog, ami nagyon zavar, hogy nem lehet letenni egy ablakot a tálcára. Majd még tesztelem, aztán biztosan lesznek további kérdéseim. :-)
Az évente cserélned KELL szerintem kicsit túlzás. Elég stabil, hogy milyen szoftvereket használok, és nem látok rá sok esélyt, hogy pont azért törik fel a gépet, mert nem váltottam az új verzióra. Azért úgy raktam fel, hogy az adatok külön vinyót kapnak.
Hmm. Esetleg arról tudnátok valamit mondani, hogy hogyan tudom beállítani úgy, hogy a lemeztitkosítást mindegyik winchesteren ugyanazzal a jelszóval unlockolja, és hogy csak egyszer kelljen beírni?
A másik, ami érdekelne, hogy hogyan lehetne DPI-t növelni 120-ra, mert így elég aprók a betűk? Menüben egyelőre nem találtam semmit rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest