Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Értem én, hogy az MS core font nem alap. Egyik distro se tartalmazza alapból (kivételek vannak, de az alap ritkán tartalmazza), de egy jobb font rendering azért lehetne benne.
Engem annyira nem zavar, de tavaly már próbáltam a fedora 20-at és bármennyire tetszett, mentem vissza Ubuntura. Ennek azóta vége, és inkább használok fedora, vagy Debian.
##Más : F22 alatt valahogy olyan furcsán megy a touchpad. Mintha sokkal érzékenyebb lenne. Sajnos nem előnyére. A Gnomeba sincs már annyi beállítás a tuchpadnak....... Vagy lehet a 4 kernel nem fekszik már a Dell e4310-nek?
Mondjuk nem hiszem, mert cinnamont alatt sokkal jobb a touchpad érzékenység, de annyira megszoktam a GNOME, hogy nem igazán akarnék mást használni. (ezért is vagyok most debian8 - on, de ez meg nem Red hat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)