- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Értem én, hogy az MS core font nem alap. Egyik distro se tartalmazza alapból (kivételek vannak, de az alap ritkán tartalmazza), de egy jobb font rendering azért lehetne benne.
Engem annyira nem zavar, de tavaly már próbáltam a fedora 20-at és bármennyire tetszett, mentem vissza Ubuntura. Ennek azóta vége, és inkább használok fedora, vagy Debian.
##Más : F22 alatt valahogy olyan furcsán megy a touchpad. Mintha sokkal érzékenyebb lenne. Sajnos nem előnyére. A Gnomeba sincs már annyi beállítás a tuchpadnak....... Vagy lehet a 4 kernel nem fekszik már a Dell e4310-nek?
Mondjuk nem hiszem, mert cinnamont alatt sokkal jobb a touchpad érzékenység, de annyira megszoktam a GNOME, hogy nem igazán akarnék mást használni. (ezért is vagyok most debian8 - on, de ez meg nem Red hat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)