Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Értem én, hogy az MS core font nem alap. Egyik distro se tartalmazza alapból (kivételek vannak, de az alap ritkán tartalmazza), de egy jobb font rendering azért lehetne benne.
Engem annyira nem zavar, de tavaly már próbáltam a fedora 20-at és bármennyire tetszett, mentem vissza Ubuntura. Ennek azóta vége, és inkább használok fedora, vagy Debian.
##Más : F22 alatt valahogy olyan furcsán megy a touchpad. Mintha sokkal érzékenyebb lenne. Sajnos nem előnyére. A Gnomeba sincs már annyi beállítás a tuchpadnak....... Vagy lehet a 4 kernel nem fekszik már a Dell e4310-nek?
Mondjuk nem hiszem, mert cinnamont alatt sokkal jobb a touchpad érzékenység, de annyira megszoktam a GNOME, hogy nem igazán akarnék mást használni. (ezért is vagyok most debian8 - on, de ez meg nem Red hat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)