Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Egen, azt hiszem a kezdő topicból tudsz mindent a történetről.
Csajok is megszoktál a Linuxot, a Cinnamont is elfogadták. :-) A sebessége MATE-val nagyon frankó, de most meg hiába tettem fel, nem adja be a panelokat, semmit....Az biztos, h ezen a gépen maradok a Fedora/Korora változatnál a hardver miatt, már több időt nem töltök kísérletezésekkel.
Viszont ez azzal jár, hogy itt fogok kérdezni, lehet, h nem keveset, ha nem gond Nektek. Mindig csak apróságokkal tudok haladni, mert itthon sok időm nincs gépezni.
Ilyen alap kérdéseim vannak, pl, hogy ha feltelepítek egy progit, de nem kell, akkor hogy lehet leszedni, hogy ne kavarjon be más maradó progiknál.
Feltettem a Sugar DE-t, de le akarom szedni. Utoljára, amikor a KDE-t leszedtem az előző telepítésről, többet nem is kaptam grafikus felületet, csak a egyszer tudtam konzolrol (jól mondom?) elindítani. Újra kellett raknom a gépet. Van egy kis fogalomzavarom, majd lassan belejövök talán.Szóval egy kicsit fogni kéne a kezemet az elején egy ideig (lehet, h jó ideig), aztán majd csak megtanulok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Total Commander
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest