Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
A RH
megvettetámogatja az ingyenes CentOS-t, azért, hogy nehogy már az Oracle Linux (ami gyakorlatilag RH átnevezve) felvásárolja azt vagy az egyelőre ingyenesen is elérhető verziójával piaci részesedést szerezzen.
A Scientific Linux-ot itt elmagyarázzák [link] hogy miért kell, mondjuk én nem értem, dehát azért fizikusok, mert úgy tudnak elmagyarázni dolgokat, hogy senki nem érti.
Mondjuk úgy, hogy néhány csak tudományos körökben használt szoftvert illesztenek hozzá az RH Linuxhoz, így ezzel már nem kell az időt vesztegetni a kutatóintézetekben és mivel teljesen egységes az alap, könnyű az adatok, szoftverek megosztása, nincsenek kompatibilitási gondok. -
Vladi
nagyúr
Persze, sokszor ki lett tárgyalva. Én is leírtam párszor. (sokszor
)pl: centos 1# hsz.
centos mögött nem 1 ember áll, hanem vagy egy fél tucat, akik csak ezzel foglalkoznak. Mostanában már a red hat adja érte a fizetésüket. Meg még vagy 2 tucat, akik hozzátesznek ezt-azt. Plusz az extra repók. Plusz a repó amit a fedora ad nekik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk úgy, hogy néhány csak tudományos körökben használt szoftvert illesztenek hozzá az RH Linuxhoz, így ezzel már nem kell az időt vesztegetni a kutatóintézetekben és mivel teljesen egységes az alap, könnyű az adatok, szoftverek megosztása, nincsenek kompatibilitási gondok.
)