Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Így vannak
úgy próbálom beállítani ahogy eddig is évek óta. Alját tetejét sem kell igazítani mert egyforma a felbontás, csak nem klónban vannak hanem a kiterjesztettet a fő mellé húzom jobb oldalra. Nem is a megjelenítéssel van gond, a fő képernyő a laptopon van, a kiterjesztett a vga kimeneten - működik is.
Viszont míg eddig más disztrónál (ubi) ha megnyitottam valamit akkor az a fő képernyőn nyílt meg addig itt most a kiterjesztetten (huzigálhatom vissza őket a laptop képernyőre , miközben a filmnézést is zavarja, hogy eléugrál minen ablak). És ezt nem tudom hogyan kell orvosolni, mert eddig nem kellett, eddig jól működött.
(Amúgy én most sem a rendszert akarom lehúzni, de ez is egy olyan dolog amit nem értek, hogy miért van így alapból és miért nem annak kell belepiszkálni aki a kiterjesztett asztalra akarja nyitni a programokat? - Ilyen apróságok tudnak zavarni, mert ha ezek nem lennének sokkal jobb lehetne a rendszer.)Azt a paroncsot lefuttattam, de miután egy csomót töltögetett a repokból a végén kidobta, hogy No Matches Found.
Akkor nem lesz xdg-su?
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgy próbálom beállítani ahogy eddig is évek óta. Alját tetejét sem kell igazítani mert egyforma a felbontás, csak nem klónban vannak hanem a kiterjesztettet a fő mellé húzom jobb oldalra. Nem is a megjelenítéssel van gond, a fő képernyő a laptopon van, a kiterjesztett a vga kimeneten - működik is.