- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Na, ezen próbáltam kicsit csiszolni (lelövöm a poént: sikertelenül)... A kisgépemen volt F16 XFCE spin, meg Xubuntu 11.10, meg custom Debian. Mondok lecserélem a custom Debiant XFCE Debianra, és akkor lemérem mindet jól. Ehhez ugye kell az, hogy tudjak valami szabvány XFCE installt Debianból, de neki nincsenek külön spinjei, ezt-azt lehet install közben választani, de nem emlékeztem rá, hogy ablakozót lehet-e, de találtam róla wikit, felraktam. Aztán elkezdtem leméregetni őket, és sajnos már az elején beugrott, hogy a Fedora valamiért nem szereti a kisgépemet, mert butulás közben mindig megpihen egy időre... Ez így volt F15 alatt is, és sajnos nem javult meg a 16-ra sem. 19 mp magasságában kikapcsolja a monitort és elcsendesedik, majd 2 perc körül kezd megint éledni, és 2:11:04-re áll fel teljesen (grub menütől mérve)...
Mindenesetre azért ideoffolom: Debian 6.0.3 XFCE: 24:17; Xubuntu 11.10: 33:92.De annyi haszna volt legalább, hogy tanultam egy kis Debiánt.
Meg azt is tudom mostmár, hogy a Debcsi XFCE a legbénább mind közül, legalábbis kinézetre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macska topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Óra topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre azért ideoffolom: Debian 6.0.3 XFCE: 24:17; Xubuntu 11.10: 33:92.
Meg azt is tudom mostmár, hogy a Debcsi XFCE a legbénább mind közül, legalábbis kinézetre.