Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem a hangkártyát nem tudta kezelni a fedora, hanem a hangbeállítást nem tudta megjegyezni, így nem volt hang. Az evidens hogy windows alatt telepíteni kell a drivereket, de az nem túl bonyolult művelet, legalábbis nekem nem az
Semmi baj nem lenne a linuxszal egyébként ha nem úgy lenne reklámozva hogy csúcsszuper bárki által könnyen használható OS, mert "ingyenes" ugyan, de ha valaki nem megszállott, akkor lehet jobban jár ha kifizet x összeget egy könnyen kezelhető stabil fizetős OS-ért, mint idegeskedni, hetekig turkálni problémák megoldása után stb. Van aki ezt élvezi, de van aki munkából hazatérve használni óhajtja a gépét és nem szopni vele. Ezt csak azért írtam mert kettős mércét és windowst emlegettél. Én turkálni fogok mert ehhez van kedvem, gondoltam megnézem 2010-ben hol tart a linux. A tapasztalatok ismét lesújtóak, de mivel megszoktam, már nem izgat annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Semmi baj nem lenne a linuxszal egyébként ha nem úgy lenne reklámozva hogy csúcsszuper bárki által könnyen használható OS, mert "ingyenes" ugyan, de ha valaki nem megszállott, akkor lehet jobban jár ha kifizet x összeget egy könnyen kezelhető stabil fizetős OS-ért, mint idegeskedni, hetekig turkálni problémák megoldása után stb. Van aki ezt élvezi, de van aki munkából hazatérve használni óhajtja a gépét és nem szopni vele. Ezt csak azért írtam mert kettős mércét és windowst emlegettél. Én turkálni fogok mert ehhez van kedvem, gondoltam megnézem 2010-ben hol tart a linux. A tapasztalatok ismét lesújtóak, de mivel megszoktam, már nem izgat annyira.